Win een cd-bon

Win een cd-bon
Toen Leendert Douma research deed voor zijn artikel over Napster, raakte hij zo enthousiast dat hij besloot een prijsvraag uit te schrijven.
De opdracht luidt als volgt:
1. Lees Douma’s artikel.
2. Stel vervolgens je favoriete verzamel-cd samen, al dan niet gebruikmakend van Napster.
3. Mail je selectie (bestaande uit maximaal 30 nummers) voor 27 februari naar redactie@writersblock.net.
Inzendingen worden door dhr. Douma beoordeeld op basis van de originaliteit en coherentie van alsmede de gedachte achter de selectie. Serieuze inzendingen worden beloond met een recensie in een volgend nummer van WB én een kopie van Leendert Douma’s fijne 80’s-cd.
De inzender van de allerbeste selectie verdient een heuse cd-bon waarmee eindelijk weer eens een legale cd gekocht kan worden – of tien keer zo veel CD-recordables natuurlijk.

Nieuwe auteur
Het is weer zover! Een nieuwe auteur. Deze specifieke auteur luistert naar de naam Ep Meijeren schreef een verhaal onder de titel Twee tegen één.
WB is altijd op zoek naar nieuwe auteurs dus schroom niet een kijkje te nemen op onze pagina met vacature’s alwaar je aalle ins & outs over publiceren in WB kunt lezen. En je bijdrage kunt posten!

WB heeft een scoopje
In de WB-categorie ‘degelijke onderzoeksjournalistiek met als een resultaat een scoop met gigantisch non-nieuws-gehalte’ ditmaal: Femke Halsema.
WB-redacteur Rogier V. heeft Halsema weken achtereen moeten stalken om tot deze scoop te komen, maar het resultaat is er dan ook naar. Noeste onderzoekjournalistiek heeft aangetoond dat Groen Links-kamerlid (en WB-auteur) Femke Halsema op een zekere donkere avond in december 35 gulden boete moest betalen bij de videotheek. De redactie vertrouwt erop de Jaap de Hoop Scheffer hierover kamervragen zal stellen zodra daar gelegenheid toe is.
En nu we het toch over Halsema hebben.
Regelmatig ontvangt de redactie mail naar aanleiding van haar bijdrage aan WB. Ter illustratie quoten wij uit de mail die wij vorige week ontvingen:“Graag mocht ik van de redactie of mevrouw Halsema persoonlijk een mooie foto toegezonden krijgen.
Want ze is een lekker stuk.”
Ten overvloede: WB verstuurt geen foto’s van Halsema of andere WB-auteurs aan hitsige surfers. Het dus geen zin ons hierover te mailen.

Deadline voor het nieuwe nummer
Wie een briljante bijdrage wil aan de komende WB leveren, is bij dezen van harte welkom en welkom geïnviteerd. De bijdrage dient wel op 25 februari in de redactie-emailbox te liggen. Zet hem op!

De redactieAan dit nummer werkten mee:

Yvonne Pannekoek, Maria Fazecas, Ep Meijer, Take Vrijlandt, Daniël Tijink, Arnold Jonk, Leendert Douma, Maarten van Groningen, Melissa van Amerongen, Sofie van der Sluis, Emile Proper en Rogier Verkade

About de redactie