De Cameltoe

De cameltoe is geen nieuw verschijnsel. De naam is wel nieuw. Voor wie nog niet helemaal duidelijk is hoe het zit enkele afbeeldingen die een en ander verduidelijken.

Illustrtaie

Dit is de voet van een kameel. Zoals ze oplettende lezer ziet: de voet van een kameel heeft twee tenen.

Illustrtaie

En dit is het uitzicht op een kut. Voor mensen met een beetje fantasie is het verband met voorgaande foto gelijk duidelijk. Voor de minder fantasievollen onder ons: let speciaal op de vormige gelijkenis tussen de schaamlip en teen van een kameel.

Illustrtaie

Als we daar een te strakke broek overheen trekken dan blijft de schaamlip ondanks onder- en ander goed zichtbaar en spreken we van een cameltoe.

Illustrtaie

Bij Anna Kournicova vragen we ons wel eens af of zij tenist omwille van het spel of omwille van haar exihibisionistische aanleg. Op deze foto toont ze haar cameltoe.

Illustrtaie

Met een spijkerbroek kan het ook. Goed kijken, dan zie jet het wel. Gebruik je fanatasie! Zie het anders als een zoekplaatje.

Illustratie

Ook de huisvrouw kan betrapt worden met een cameltoe. Gewoon op straat tijdens het boodschappen doen. Schaamteloos. Misschien een leuke hobby? Cameltoe’s spotten op de markt.

En wie vindt dat ie te weinig ‘lip’ heeft, kan overgaan tot de aanschaf van een prothese.

Illustratie

About emilio