WB Nieuws

Datum:
december2004

Nieuwe auteurs
Nieuwe editie, nieuwe auteurs, zo lijkt het wel. Wat een luxe!
Deze maand roept Jeroen Kemna (u wellicht bekend van http://www.onafhankelijk.nl/) alle Nederlanders op om op te houden met hun eindeloze gezanik, en in plaats daarvan gezamenlijk te strijden tegen Nederland’s volksziekte nummer 1: ontevredenheid. Een verfrissend betoog tegen de onverzadigbare drang naar meer, beter en het gevoel van nooit-genoeg.
Auteur Evander verblijdt u vervolgens met een verhaal over, hoe toepasselijk, writer’s block.
Ook Wim Kunst zond een verhaal in. En kijk overigens ook eens op http://www.degekooideroos.nl/ en http://www.flyingmonkey.nl/ voor nog veel meer (reis)verhalen, zo raadt Kunst ons, en dus ook u, aan.

Ridders Online!
Altijd al ridderlijke ambities gehad? Is deze droom weer volop aangewakkerd sinds The Lord of the Rings 1, 2, en 3? Wel, de eerste online-ridderorde heeft haar website geopend! Lees hier een interview met een der nauwbetrokkenen, en meldt je aan als knight in shining armor.

Met WB de winter door…
Of niet, dus, om precies te zijn. Want wegens deze dubbeldikke kerst- en ook nieuwsjaarseditie zal u het de komende weten-wij-veel hoeveel weken moeten doen met wat u nú voorgeschoteld hebt gekregen, want voorlopig komt er niets nieuws bij. Vóór begin februari zijn wij namelijk niet bij u terug. Ga skieën, schaatsen, maak sneeuwpoppen, eet kalkoen en christmas pudding, steek grote vuurpijlen af, een glaasje champagne, schrijf een stuk en stuur het ons op! Alles om te vergeten. Houd de moed er in! Wij komen terug, eens, ooit.

Trouwe lezers, trouwe auteurs
Bij dezen willen wij dan ook van de gelegenheid gebruik maken om al onze trouwe lezers, maar vooral ook onze vrijwillige veelschrijvende copij-verschaffers – zoals vooral J.K.Harsman, Sam Gerrits, en Gerard Mutsaers, maar ook de anderen die schreven en stuurden – te bedanken voor alles wat zij in 2004 voor ons gedaan hebben. Het was ons een genoegen, en jullie hopelijk ook. Wij wensen iedereen dan ook toe dat 2005 beter wordt dan 2004 (da’s nooit mis!).

Deadline volgend nummer
Wie een bijdrage aan het volgende (februari) nummer wil leveren is van harte uitgenodigd, en welkom geïnviteerd, zoals de redactie graag pleegt te zeggen. Stuur je artikel of gedicht bij voorkeur via het vacatureformulier, maar mailen met redactie@writersblock.net kan ook (zorg ervoor dat je mail door het spamfilter heenkomt, dus artikelen over Viagra liever via het formulier).20 januari, dan is het, de deadline. U heeft dus alle tijd!

Mensen, de beste wensen!

De redactie
Aan dit nummer werkten mee:
Gerard Mutsaers, Jeroen Kemna, Evander, Helmut, Wim Kunst, Loes Neve, J. K. Harsman, Sam Gerrits, Thierry Deleu, Floor van Amerongen, Simone Duwel, Maarten van Groningen, Jan Bletz, Arnold Jonk, Melissa van Amerongen, Rogier Verkade, Sofie van der Sluis, Take Vrijlandt, Emile Proper

About de redactie