WB’s Matchmaker

De verkiezingen lijken steeds meer te draaien om de poppetje in plaats van om de politieke puntjes. Daar kun je van alles van vinden (en dat doen wij van WB ook), maar dat is nu eenmaal een gegeven. Maar van dat potsierlijke gedoe in Sterrenslag, de Soudmixshow of de Lama’s worden we natuurlijk niets wijzer. Daaruit blijkt eigenlijk alleen dat politici geen pop- of tv-sterren zijn.

Je wilt weten of je met iemand kunt opschieten. Als er gewoon een willekeurig iemand een beetje jouw belangen zit te behartigen in Den Haag, dan komt daar natuurlijk weer niets van terecht. Je wilt de zekerheid dat er iemand namens jou in de kamer zit die jou begrijpt. Een vriendje of vriendinnetje dat jouw zieleroerselen kent. Een soulmate, zo je wilt. Daartoe maakten wij WB’s Politieke Matchmaker. WB’s wat?

WB’s Politieke Matchmaker
Vul eenvoudig de vragenlijst in en wij doen de rest. WB kiest uit de honderden kandidaat-kamerleden die meedoen jouw nieuwe maatje!

Klik op het hartje om de test te starten.

NB: De test opent in een nieuw venster.

Als je wilt weten welke politici populair zijn, kijk dan hier

Disclaimer: Op verzoek van verschillende politici voegen we deze disclaimer toe. Deze uitslag van WB’s Matchaker is juist maar doet niet perse recht aan de opvattingen van de kandidaten. De redactie heeft de kandidaten immers gedwongen een keuze te maken. Ook als de kandidaten een eigenlijk een hele andere keuze hadden willen maken. Deze uitslag kan dus niet meer zijn dan een indicatie. Maar: omdat we jou gedwongen te hebben dezelfde keuzes te maken, kun je misschien wel zeggen dat er een zekere indicatie is dat jullie bij elkaar passen.

About de redactie