Hoera, we zijn uitgegeven! En nu…? Deel 3

… vervolg van Deel 2
Er ligt een stapeltje identieke boeken naast mijn boekenkast. Ze zijn allemaal even prachtig: Hardcover mèt illustraties, damn wie krijgt er nou de kans om zo te debuteren? Ik heb ze zitten tellen, eentje is voor mijn ouders, eentje voor die vriendin die me door dik en dun gesteund heeft en in mijn materiaal gelooft heeft vanaf het begin, en ga zo nog maar even door. Ik hoop dat ik er genoeg heb om uit te delen.


Onze workshop bij de Nacht van de Filosofie verliep niet helemaal lekker. We waren aangekondigt als:

Waanzinworkshop – door Wouter Kusters en Sam Gerrits
Wouter Kusters won in 2005 de Socrates Wisselbeker met Pure Waanzin, een filosofisch verslag van de waanzinnige ervaring. In deze waanzinworkshop veranderen Kusters en Gerrits u voor korte tijd in een waanzinnig beest! Hoe voelt het als de ratio langzaam verdwijnt? Via gedachten-experimenten wordt u in een geheel andere bewustzijnstoestand gebracht.

Dat hebben we niet helemaal waar kunnen maken, door in en uitlopende mensen en techinsche mankementen zakte de spanningsboog een beetje in.
Maar het is leuk om als spreker bij de nacht te staan, naast coryfeeën als Midas Dekkers en Desanne van Brederode, dit is Wouter, en dit ben ik.

En gisteren waren we bij Met het Oog op Morgen. Met de taxi naar Hilversum gezoefd, met een chauffeur die precies wist te vertellen waar Pim neergeschoten is en hoe Hirshi Ali door de VVD als meatpuppet voor antibuitenlanderpraat gebruikt is. Je kunt de uitzending waarin we zitten te kletsen met John Jansen van Galen, leuke vent trouwens, hier beluisteren. We zitten ergens op het einde.

wordt vervolgd…

About sam gerrits