De politie is niet corrupt

Politie CorrupeVolgens het gerechtshof in Den Bosch is de politie niet corrupt. En omdat je ook niet mag beweren wat niet waar is, kreeg Tilburger Dénis (32) woensdag een voorwaardelijke geldboete opgelegd.Om precies te zijn een boete van 170 euro voor het dragen van een T-shirt met daarop het politielogo en het woord ‘corrupt’. Dénis droeg het shirt als geintje op 3 maart 2007 op een Tilburgs plein. De rechter vond het dragen van het T-shirt een belediging jegens het openbaar gezag. De politie én de rechterlijke macht zijn je beste vriend, dat blijkt maar weer eens.
Nu zou je zeggen dat je Geert Wilders – onze grote hoeder van de vrijheid van meningsuiting – voor deze Dénis in de bres zou springen – met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig – maar die heeft het blijkbaar betere dingen te doen.

We bieden de helpende hand aan eenieder wie niet noodzakelijkerwijs vindt dat de politie corrupt maar wel vindt dat dat gewoon gezegd moet kunnen worden. Of beter: op een shirtje gestreken mag worden. Of er een bumpersticker van wil maken. Of zo.

Het logo staat hier als pdf en hier als eps.

About emilio